Μαγνητικό Παιχνίδι Κατασκευών Magna-Tiles Combo + MicroMAGS 46 Κομμάτια για 3+ Ετών 244046

Μαγνητικό Παιχνίδι Κατασκευών Magna-Tiles Combo + MicroMAGS 46 Κομμάτια για 3+ Ετών 244046

Φυσικά, όπως το φυστικοβούτυρο με τη μαρμελάδα, έτσι και τα MAGNA-TILES® και το Meaningful Play, τα μικρότερα microMAGS tiles και τα Classic tiles - κάποιοι συνδυασμοί απλά λειτουργούν! Στην πραγματικότητα, οι μικροί δοκιμαστές μας λάτρεψαν το πώς τα microMAGS και τα Classic tiles συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μοναδικές κατασκευές, γι' αυτό αποφασίσαμε να τα συνδυάσουμε σε μια νέα σειρά MAGNA-TILES® Combo sets! Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να μάθετε, να παίξετε, να χτίσετε και να δημιουργήσετε, με αυτή την υπέροχη ποικιλία από τυπικού μεγέθους και μικρότερα μεγέθη tiles.

Τι Περιλαμβάνεται: 4 microMAGS Ορθογώνια Τρίγωνα, 6 microMAGS Ισοσκελή Τρίγωνα, 8 microMAGS Τετράγωνα, 8 microMAGS Ισοσκελή Τρίγωνα, 2 Ορθογώνια Τρίγωνα, 4 Ισοσκελή Τρίγωνα, 6 Ισοσκελή Τρίγωνα, 8 Τετράγωνα.

Τι Το Κάνει Μοναδικό: Τα πλήρως συμβατά microMAGS tiles είναι 75% μικρότερα από τα παραδοσιακά MAGNA-TILES®. Δείτε τις εντυπωσιακές κατασκευές που μπορούν να δημιουργήσουν τα παιδιά με αυτόν τον συνδυασμό!

Αναπτυξιακά Οφέλη: Ενθαρρύνει την ανάπτυξη συντονισμού χεριών-ματιών και δεξιοτήτων λεπτών κινητήρων, ενώ προάγει τη δημιουργικότητα.

Ιδανικό για Δώρα: Ιδανικό δώρο για παιδιά ηλικίας 3+ που θέλουν να χτίζουν παντού και πάντα.

Περισσότεροι Συνδυασμοί: Δοκιμάστε να προσθέσετε αυτό το MAGNA-TILES® Combo Set με οποιοδήποτε σετ Ζώων για μια συναρπαστική εμπειρία!

Πάντα Συμβατό: Όλα τα κομμάτια είναι συμβατά και συμπληρωματικά με όλα τα άλλα σετ MAGNA-TILES®, συμπεριλαμβανομένων όλων των Classic MAGNA-TILES®.

Εγγυημένη Ασφάλεια: Όλα τα κομμάτια MAGNA-TILES® είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε αμέτρητες ώρες παιχνιδιού. Το χαρακτηριστικό μας πλέγμα αποτρέπει τις ρωγμές, ενώ οι σφιγκτήρες κρατούν τους μαγνήτες ασφαλείς και σταθερούς.

Ανώτερη Ποιότητα: Τα MAGNA-TILES® είναι κατασκευασμένα από πλαστικό MABS τροφίμων, μη τοξικό και χωρίς BPA, φθαλικές ενώσεις και λατέξ. Οι μαγνήτες μας επιλέγονται με γνώμονα τα παιδιά, επιτρέποντάς τους να χωρίζουν εύκολα τα κομμάτια για ασφαλές και χωρίς άγχη χτίσιμο.

Κατασκευασμένα με Σκοπό: Τα σετ MAGNA-TILES® αγαπιούνται από κατασκευαστές ηλικίας 3-99 και είναι σχεδιασμένα για να τα απολαμβάνουν τα παιδιά, χωρίς οδηγίες ή ενήλικη βοήθεια. Υποστηρίζουμε το Meaningful Play που είναι Διασκεδαστικό και Ελκυστικό, Βασισμένο στην Εμπειρία, Καθοδηγούμενο από το Παιδί και Αναπτυξιακό.


Φύλο:
  • Αγόρι
  • Κορίτσι
Find similar

Δε βρέθηκαν Κριτικές