Μαγνητικό Παιχνίδι Κατασκευών Magna-Tiles MicroMAGS Deluxe 70 Κομμάτια για 3+ Ετών 244070

Μαγνητικό Παιχνίδι Κατασκευών Magna-Tiles MicroMAGS Deluxe 70 Κομμάτια για 3+ Ετών 244070

Τα κομμάτια MAGNA-TILES® τα κάνουν όλα, ακόμα και σε μικρότερη έκδοση! Η σειρά MAGNA-TILES® microMAGS είναι η επόμενη εξέλιξη στην κατασκευή με μαγνητικά πλακίδια και είναι 100% συμβατή με όλα τα προηγούμενα κομμάτια MAGNA-TILES®. Αυτά τα μικρότερα κομμάτια είναι ιδανικά για παιχνίδι μόνα τους, αλλά και για να προσθέσουν επιπλέον λεπτομέρειες στις κατασκευές των παιδιών με τα υπάρχοντα σετ MAGNA-TILES®. Ζήστε τη μεγάλη δυναμική που προσφέρουν για τη δημιουργικότητα, τη μάθηση, την ανάπτυξη και τη φαντασία οπουδήποτε – με την ισχύ ενός φορητού κομματιού που είναι 75% μικρότερο από τα παραδοσιακά πλακίδια. Με 70 συνολικά κομμάτια, το σετ microMAGS Deluxe προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού!

Τι περιλαμβάνεται:

2 μεγάλα ορθογώνια + 68 μαγνητικά πλακίδια microMAGS, όπως:

  • 6 ορθογώνια τρίγωνα
  • 8 ισοσκελή τρίγωνα
  • 14 ισόπλευρα τρίγωνα
  • 40 τετράγωνα

Τι το κάνει μοναδικό:

Τα πλακίδια microMAGS είναι 75% μικρότερα από τα παραδοσιακά κομμάτια MAGNA-TILES® και 100% συμβατά με όλα τα σετ MAGNA-TILES®.

Αναπτυξιακά οφέλη:

Ενθαρρύνουν την ανάπτυξη του συντονισμού χεριού-ματιού και των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, ενώ παράλληλα ενισχύουν τη δημιουργικότητα.

Ιδανικό για δώρο:

Ένα υπέροχο δώρο για παιδιά ηλικίας 3+ που θέλουν να χτίζουν παντού και πάντα.

Περισσότερα για εξερεύνηση:

Ο συνδυασμός MAGNA-TILES® microMAGS + Classic είναι η τέλεια επιλογή!

Πάντα συμβατά:

Όλα τα κομμάτια είναι συμβατά και συμπληρωματικά με όλα τα υπόλοιπα σετ MAGNA-TILES®, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών σετ MAGNA-TILES®.

Εγγυημένη ασφάλεια:

Όλα τα κομμάτια MAGNA-TILES® είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν αμέτρητες ώρες παιχνιδιού. Το δικτυωτό πλέγμα αποτρέπει το ράγισμα, ενώ τα πριτσίνια στερέωσης διατηρούν τους μαγνήτες ασφαλείς και σταθερούς.

Ανώτερη ποιότητα:

Τα κομμάτια MAGNA-TILES® είναι κατασκευασμένα από μη τοξικό πλαστικό MABS ποιότητας τροφίμων, χωρίς BPA, φθαλικές ενώσεις και λατέξ. Οι μαγνήτες έχουν επιλεχθεί με γνώμονα τα παιδιά, επιτρέποντάς τους να αποσυνδέουν εύκολα τα πλακίδια για ασφαλή κατασκευή χωρίς απογοήτευση.

Φτιαγμένο με Σκοπό:

Τα σετ MAGNA-TILES® είναι αγαπημένα από κατασκευαστές ηλικίας 3 έως 99 ετών και έχουν σχεδιαστεί για να απολαμβάνουν τα παιδιά το παιχνίδι χωρίς οδηγίες ή βοήθεια ενηλίκων. Είμαστε υπέρμαχοι του διασκεδαστικού και δημιουργικού παιχνιδιού, που βασίζεται στην εμπειρία και καθοδηγείται από τα ίδια τα παιδιά, ενώ παράλληλα προάγει την ανάπτυξη.

Φύλο:
  • Αγόρι
  • Κορίτσι
Find similar

Δε βρέθηκαν Κριτικές