Μαγνητικό Παιχνίδι Κατασκευών Magna-Tiles Mixed Colors Stardust 15 τμχ για Παιδιά 3+ Ετών 18915

Μαγνητικό Παιχνίδι Κατασκευών Magna-Tiles Mixed Colors Stardust 15 τμχ για Παιδιά 3+ Ετών 18915

Bling, bling. Το σετ Stardust 15 τεμαχίων βοηθά τις δημιουργίες σας να αστράφτουν με λάμψη και να καθρεφτίζουν σε αφθονία. Κατασκευασμένο από τον αρχικό σχεδιασμό Magna-Tiles®, αυτό το λαμπερό μαγνητικό σετ κτιρίου διαθέτει πλακίδια γεμάτα αιωρούμενα glitter και καθρέφτες που τραβούν το φως για αυτή την επιπλέον λάμψη.
Το εντυπωσιακό γκλίτερ και τα πλακίδια με καθρέφτη δίνουν μια λαμπερή πινελιά στο κλασικό Magna-Tiles®
Το απόλυτο εργαλείο STEAM που ενθαρρύνει τα παιδιά να συλλογιστούν, να λύσουν προβλήματα και να πειραματιστούν

Γενικά χαρακτηριστικά : 

  • Ασφαλή και ανθεκτικά υλικά : Κατασκευασμένα από πλαστικό ABS ποιότητας τροφίμων που δεν περιέχει BPA, λατέξ ή φθαλικές ενώσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών χωρίς να επηρεάζεται η δύναμη των μαγνητών! Θα αντέξουν χρόνια παιχνιδιού, έχοντας μεγάλη αντοχή στις φθορές, είτε τα παιδιά παίζουν σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους.
  • Προτεινόμενα από εκπαιδευτικούς : Παίζω και μαθαίνω με το σετ Magna-Tiles Mixed Colors Stardust! Τα συγκεκριμένα μαγνητικά παιχνίδια προτείνονται από εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ικανότητά τους να βοηθούν στην κατανόηση τριγωνομετρικών σχημάτων, επιστημών, μαθηματικών και στην καλλιέργεια της φαντασίας!
  • Φωτεινά χρώματα μεγάλης διαύγειας : Τα μαγνητικά σχήματα σε αυτό το σετ μοιάζουν με βιτρό και έρχονται σε μια ποικιλία γεωμετρικών σχημάτων με μεγάλη αντοχή στις γρατζουνι
  • Συμβατά με όλα τα Magna-Tiles : Για να δώσετε στο παιδί σας ακόμη μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο σετ Magna-Tiles! Όλα τα μαγνητικά πλακίδια έχουν τις ίδιες διαστάσεις για να μπορούν να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα σετ χωρίς περιορισμούς!
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: 4 μαγνήτες τετράγωνα καθρέφτες, 7 πλακάκια τετράγωνα με glitter, 4 πλακάκια τρίγωνα

Κατάλληλο από 3 ετών.





Δε βρέθηκαν Κριτικές