Μαγνητικό Παιχνίδι Κατασκευών Magna-Tiles Glow 16τμχ. για 3+ 18816

Μαγνητικό Παιχνίδι Κατασκευών Magna-Tiles Glow 16τμχ. για 3+ 18816

Η δημιουργικότητα σπινθηρίζει στο σκοτάδι με αυτά τα μοναδικά πλακάκια Glow! Η διασκέδαση δεν σταματά όταν σβήνουν τα φώτα. Τώρα οι δημιουργίες MAGNA-TILES® των παιδιών σας μπορούν να φτάσουν στα αστέρια και να ζωντανέψουν – στο σκοτάδι! Εξερευνήστε τις έννοιες του STEAM μέσα από διασκεδαστικά πειράματα, μοναδικές μαθησιακές δραστηριότητες και μοναδικές δυνατότητες κατασκευής! 

Το σετ MAGNA-TILES® Glow 16-Piece είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή σας, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να δημιουργήσουν μερικές πραγματικά μοναδικές δημιουργίες. Όταν τελειώσουν η κατασκευή τους, σβήστε τα φώτα και αποκαλύψτε τη λάμψη! Είμαστε όλοι για τη μάθηση STEAM και η επιστήμη λάμπει πραγματικά με το Glow. Με το ενσωματωμένο φως μπρελόκ LED, τα παιδιά μπορούν να υπερφορτίσουν αυτά τα κομμάτια ή να τα αφήσουν στο άμεσο ηλιακό φως για να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία λάμψης. Όσο περισσότερο εκτίθενται στο φως τα πλακάκια, τόσο περισσότερο και πιο λαμπερά λάμπουν! Γονείς και δάσκαλοι έχουν βρει δεκάδες μοναδικούς και ενδιαφέροντες τρόπους για να ενσωματώσουν τα πλακίδια Glow σε διασκεδαστικές επιστημονικές δραστηριότητες και σχέδια μαθημάτων.

  • Τι το κάνει μοναδικό:  Μαγνητικά σχήματα που λάμπουν στο σκοτάδι. Λειτουργεί με άμεσο ηλιακό φως ή κομμάτια υπερφόρτισης με την ενσωματωμένη ελαφριά μπρελόκ LED. 
  • Always Compatible:  Όλα τα κομμάτια είναι συμβατά και συμπληρωματικά με όλα τα άλλα σετ MAGNA-TILES®. 
  • Εγγυημένη ασφάλεια : Όλα τα κομμάτια MAGNA-TILES® είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν αμέτρητες ώρες παιχνιδιού. Το δικτυωτό πλέγμα μας αποτρέπει το ράγισμα, ενώ τα πριτσίνια στερέωσης διατηρούν τους μαγνήτες ασφαλείς και ασφαλείς. 
  • Ανώτερη ποιότητα:   Φτιαγμένο μόνο από τα καλά πράγματα, κανένα από τα ασυνήθιστα. Τα κομμάτια MAGNA-TILES® είναι κατασκευασμένα από κατάλληλο για τρόφιμα, μη τοξικό και εξαιρετικά διαφανές πλαστικό MABS που δεν περιέχει BPA, φθαλικές ενώσεις και λατέξ. Οι μαγνήτες επιλέγονται με γνώμονα τα παιδιά, επιτρέποντάς τους να αποσυναρμολογούνται εύκολα για οικοδόμηση και ανοικοδόμηση χωρίς απογοήτευση.  
  • Εξαιρετικό για δώρα:   Κάνει ένα υπέροχο δώρο <30$ για μικρούς επιστήμονες ηλικίας 3+. 
  • Περισσότερα για εξερεύνηση:  Για πλακάκια που αστράφτουν και γυαλίζουν, ρίξτε μια ματιά στο σετ MAGNA-TILES® Stardust 15-Piece. 
  • Made With Purpose:   Τα σετ MAGNA-TILES® λατρεύουν τους κατασκευαστές ηλικίας 3-99 ετών και είναι σκόπιμα φτιαγμένα για να τα απολαμβάνουν τα παιδιά, χωρίς οδηγίες ή τη βοήθεια ενηλίκων για την κατασκευή. Είμαστε περήφανοι υποστηρικτές του Παιχνιδιού με νόημα, δηλαδή: Διασκεδαστικό και Συναρπαστικό, Βασισμένο στην Εμπειρία, Παιδική Καθοδήγηση και Αναπτυξιακό.


Δε βρέθηκαν Κριτικές